jonge en oude collega

Zijn uw gegevens bijgewerkt?

3 oktober 2023

Het is belangrijk voor u, uw werknemers en voor ons dat uw (pensioen)administratie en (organisatie)gegevens bijgewerkt zijn. Dat scheelt u signalen in uw pensioenaangiften en zo kunnen wij u altijd bereiken, mocht dat nodig zijn.

Check uw organisatiegegevens

Het is voor ons van belang dat we u via de juiste contactgegevens kunnen bereiken. Geeft u het tijdig door als er iets in de organisatie- of contactgegevens wijzigt? Als werkgever kunt u gemakkelijk zelf uw organisatie- en contactgegevens beheren via ons Selfservice Werkgevers Portaal. Op ons portaal logt u in doormiddel van eHerkenning. Om uw organisatiegegevens te kunnen wijzigen logt u in met de dienst ‘werkgever’.

Check signalen in uw aangiften

Uw pensioenaangiften kunnen op twee manieren bij ons worden aangeleverd. Via het salarispakket of via het Selfservice Werkgevers Portaal. Het kan altijd gebeuren dat er fouten in uw pensioenaangiften ontstaan. Signalen noemen wij dit. Wanneer signalen ontstaan, brengen we u of uw administratiekantoor daarvan altijd op de hoogte per e-mail. Wij vragen u dan om via ons portaal te controleren wat er aan de hand is. U logt in met de dienst ‘Pensioenaangifte’.

Meld nieuwe werknemers op tijd aan

Afgelopen maanden werd opgemerkt dat bij het versturen van startbrieven onder de norm werd gescoord door meer dan 130 werkgevers. Dit betekent dat zij de gegevens later dan drie maanden nadat een werknemer in dienst is gekomen, hebben aangeleverd. Dit kan komen door de vakantieperiode, of bijvoorbeeld door het wisselen van een HR-functionaris.

U levert nieuwe werknemers aan door middel van de pensioenaangiften vanuit uw salarispakket of via webleveringen in het Selfservice Werkgevers Portaal.