Toolkit Pensioen3daagse

Speciaal voor werkgevers
7 oktober 2022

Op 1, 2 en 3 november vindt de Pensioen3daagse 2022 plaats. Hét moment om pensioen bij uw werknemers onder de aandacht te brengen. Met de toolkit voor werkgevers gaat u hier snel en makkelijk mee aan de slag.

Tijdens de Pensioen3daagse organiseren werkgevers en pensioenuitvoerders in het hele land activiteiten, op de werkplek of digitaal. Organiseert uw organisatie ook activiteiten of zoekt u nog naar inspiratie? Gebruik dan de toolkit voor werkgevers.

Wat zit erin?

De toolkit bevat promotiemateriaal dat u kosteloos kunt bestellen, zoals posters, flyers en een envelop met pensioeninformatie. Ook kunt u beeldmateriaal, interactieve presentaties, video’s en animaties over pensioen downloaden. De toolkit bevat daarnaast online tools die u in uw organisatie kunt inzetten. Tot slot kunt u in de toolkit op zoek naar ideeën en voorbeeldactiviteiten van verschillende organisaties.

Meld uw eigen activiteiten aan

Zo biedt de toolkit een mooi startpunt om pensioen bij uw werknemers onder de aandacht te brengen. Staat er in uw organisatie ook een activiteit op het programma? Meld uw organisatie dan aan via de website van Wijzer in Geldzaken.