Communicatiemiddelen

Maak uw rol als pensioenambassadeur bekend door de flyer en posters te verspreiden of een roll-up banier neer te zetten in uw organisatie. Geef een groepspresentatie of verspreid berichten via e-mail en intranet. En heeft u het pensioengesprek gevoerd met uw collega? Stuur dan een evaluatieformulier om te kijken wat uw collega van het pensioengesprek vond.

Beste collega,
Ben jij al met je financiële toekomst bezig? Benieuwd welke keuzes invloed hebben op jouw pensioen? Een nieuwe baan, een dag in de week minder werken, eerder stoppen met werken, ze hebben allemaal effect op wat jij straks krijgt. Als pensioenambassadeur kan ik je daarmee helpen.

Persoonlijk gesprek
Heb je vragen over jouw financiële toekomst of over de keuzes die je kunt maken, dan ga ik graag het gesprek met je aan. Ik heb kennis van het ABP pensioen en ervaring met het voeren van zulke gesprekken. Tijdens ons gesprek zal ik je helpen inzicht te krijgen in je situatie en de keuzes die daarbij horen.

Wat is een pensioenambassadeur?
Als pensioenambassadeur heb ik een opleiding van ABP doorlopen, zodat ik het pensioensysteem begrijp en jou daarmee kan helpen. Samen kijken we naar jouw toekomstige financiële doelen en de haalbaarheid daarvan. Omdat ik ‘om de hoek’ zit, kun je me direct benaderen en probeer ik jouw vragen zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.

Heb je vragen over jouw financiële toekomst die je wilt bespreken? Dan kun je altijd bij mij terecht.

Met vriendelijke groet,

Heb jij een vraag over (jouw) pensioen?
Ga dan naar MijnABP. Of kom eens langs bij NAAM, jouw pensioenambassadeur! Als pensioenambassadeur kan NAAM jou inzicht geven in jouw pensioenmogelijkheden.

Ben je met jouw financiële toekomst bezig?
Benieuwd welke keuzes invloed hebben op jouw pensioen? Een nieuwe baan, een dag in de week minder werken, eerder stoppen met werken, ze hebben allemaal effect op wat jij straks krijgt. Als pensioenambassadeur kan ik je daarmee helpen. Bij vragen kun je contact opnemen met NAAM, jouw pensioenambassadeur.

Denk jij al na over jouw pensioen?
Denk je dan aan wat je straks krijgt of wat je dan gaat doen? Als pensioenambassadeur help ik je graag de mogelijkheden binnen de ABP-regeling op een rij te zetten. Als je weet wat je wil, dan weet je ook wat je nodig hebt. Hierna is het maken van een keuze dan aan jou. Bij vragen kun je contact opnemen met NAAM, jouw pensioenambassadeur.

Als pensioenambassadeur heeft u veel 1-op-1 gesprekken met collega's. Groepspresentaties zijn ook een goede manier om pensioenkennis te delen. We helpen u graag op weg met twee verschillende presentaties:

Download de pensioenpresentatie voor 50-plussers

Download de pensioenpresentatie voor 50-minners

We hebben een tweetal banieren voor u ontwikkeld, die u als pensioenambassadeur kunt inzetten om uw rol te promoten. De eerste banier is bedoeld om in een algemene ruimte te zetten, zodat uw collega's geactiveerd worden. De tweede banier kunt u gebruiken om neer te zetten in de ruimte waar u de klantgesprekken heeft. Beide ontwerpen zijn drukklaar. U hoeft deze enkel naar uw leverancier te sturen.

Download het ontwerp van de roll-up banieren

Het is altijd fijn om uw collega op weg te helpen. Maar wat vond hij of zij van het gesprek? En heeft u hem/haar uiteindelijk ook echt geholpen? Doe de check en leg uw collega een tweetal evaluatieformulieren voor: de eerste direct na het gesprek en de tweede drie maanden na het gesprek om te kijken of het gesprek heeft geholpen om tot keuzes te komen.

Evaluatieformulier 1 (te versturen direct na het gesprek)

Evaluatieformulier 2 (te versturen 3 maanden na het gesprek)