Campagne pv-sessies_1650x650

Aanmelden online pensioenvoorlichting

Via uw werkgever bent u uitgenodigd om u in te schrijven voor een online pensioenvoorlichtingssessie. Op deze pagina vindt u alle informatie en de mogelijkheid om u in te schrijven.

Keuze uit 2 sessies

U kunt kiezen uit 2 pensioenvoorlichtingssessies:
 
  • De belangrijkste life events tijdens je loopbaan
    wat je nu kunt doen voor jouw pensioen
  • Met pensioen gaan, hoe zit dat nu eigenlijk?
    voor iedereen die binnen nu en 10 jaar met pensioen gaat

Elke sessie duurt ongeveer 1 uur.

Weet u al voor welke sessie u kiest? Klik dan op de button hieronder om u aan te melden.

Praktische informatie

Meedoen aan deze online pensioenvoorlichting is kosteloos. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Enkele dagen vóór de sessie krijgt u de uitnodiging om online deel te nemen. 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de pensioenvoorlichtingssessies? Lees dan de veelgestelde vragen hieronder. Staat uw vraag er niet bij? Stel deze dan aan uw werkgever.

We hebben meerdere sessies gepland, zodat er zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen. Meld u zich daarom maar voor één plek aan. Zo blijven er genoeg plekken beschikbaar voor iedereen.

U kunt zich voor de voorlichtingssessie van uw keuze aanmelden (mits er nog vrije plekken zijn) tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de sessie. De exacte aanvangsdata en -tijden van de sessie(s) vindt u op de aanmeldpagina. Als de vraag naar de sessies afneemt en het niet meer mogelijk is om u aan te melden, leest u dit op deze pagina.

Ook als u zelf geen MS Teams heeft, kunt u toch meedoen door op de link in het vergaderverzoek te klikken. De webapplicatie van MS Teams opent dan, waarmee u direct in de sessie terechtkomt.

Als deze pensioenvoorlichtingssessies voor meerdere collega’s interessant zijn, zijn zij ook van harte welkom. Zij kunnen zich via dezelfde link aanmelden.

Is de sessie voor u niet relevant, maar wel voor een collega? Dan vinden we het fijn dat u onze uitnodiging doorstuurt aan uw collega.

Nee, de online sessies worden niet opgenomen, u kunt ze dus niet terugkijken. Meld u snel aan om live bij een van deze interactieve sessies te zijn, waar we voldoende ruimte bieden om vragen te stellen.

Zijn er geen plekken meer beschikbaar, blijf deze pagina dan in de gaten houden. Als sessies vol raken, plannen we extra sessies in.

Dit hangt af van de vraag naar de sessies. We proberen zoveel mogelijk mensen in staat te stellen een voorlichtingssessie bij te wonen. Het kan dus zijn dat er gaandeweg nieuwe sessies worden opengesteld. Mochten de sessies vol zitten, hou de aanmeldpagina dan in de gaten. Als de sessies vol raken, worden er nieuwe gepland.

U kunt zich afmelden via de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na de aanmelding. Wellicht zijn er nog andere plekken vrij op dagen dat u wel beschikbaar bent. Zijn er geen plekken meer beschikbaar, blijf deze pagina dan in de gaten houden. Als sessies vol raken, plannen we extra sessies in.

Wellicht is de e-mail in uw spambox terechtgekomen. Heeft u ook daar geen e-mail ontvangen? Dan is er wellicht iets mis gegaan. We vragen u dan de sessie opnieuw in te plannen.