Pensioen is een waardevolle arbeidsvoorwaarde

Als werkgever heeft u echt wat te bieden. De pensioenregeling van ABP is een belangrijk onderdeel van het arbeidscontract. Zeker de moeite waard om te benoemen tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek, net als salaris en vakantiegeld. Ook voor uw huidige werknemers is het goed om te weten wat hun pensioen waard is.

Laat werknemers de waarde van uw pensioenregeling ontdekken

Met onze toolkits voor nieuwe en huidige werknemers krijgt u de middelen om de waarde van uw pensioenregeling eenvoudig te laten zien. Deze 7 iconen ziet u in alle middelen terugkomen met een duidelijke uitleg.

Toolkit voor uw huidige werknemers

Uw huidige werknemers kennen de waarde van hun pensioen niet altijd. U promoot pensioen als waardevolle arbeidsvoorwaarde makkelijk met de uitgebreide pdf. Ook de 4 intranetartikelen helpen u daarbij. Of gebruik de concepttekst van de e-mail om naar uw werknemers te sturen. Zo maakt u de voordelen van een pensioen bij ABP direct inzichtelijk. Als werkgever levert u tenslotte een grote bijdrage aan de financiële toekomst van uw werknemers. En dat mag best een keer gezegd worden.

Toolkit voor uw nieuwe werknemers

Help nieuwe werknemers uw pensioenregeling goed op waarde te schatten met onze toolkit. De flyer print u eenvoudig en geeft u mee met de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kunt u de pdf nog per mail sturen. Voor extra verdieping. Voor uw gemak zit er ook nog een concepttekst voor een e-mail in. Zo maakt u de voordelen van een ABP pensioen inzichtelijk. En uw betrokkenheid bij de toekomst van uw medewerkers extra duidelijk.