2 werkgevers achter laptop

Krijgt u vragen van werknemers die met pensioen gaan?

U kunt ze helpen bij hun keuzes

Komt voor een deel van uw werknemers de pensioenleeftijd in zicht? Dan kunnen zij binnenkort keuzes maken rondom hun pensioen. Dat leidt vaak tot vragen. Als werkgever kunt u uw werknemer helpen om die vragen te beantwoorden en de juiste keuzes te maken. Bent u daar al op voorbereid?

Snel op de hoogte met een online kennissessie

Wilt u snel meer weten over de pensioenkeuzes in MijnABP, zodat u uw werknemer nóg beter kunt begeleiden? Meld u dan aan voor een van onze online kennissessies Pensioenkeuzes in MijnABP. In een uur tijd vertellen we u onder andere welke keuzes uw werknemer kan maken en hoe de gevolgen daarvan te zien zijn in MijnABP.

Praktische informatie

Meedoen aan de online sessie Pensioenkeuzes in MijnABP is kosteloos. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Enkele dagen vóór de sessie krijgt u de uitnodiging om online deel te nemen. 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de online sessies Pensioenkeuzes maken in MijnABP? Wellicht vindt u het antwoord hieronder bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op via relatiebeheer@abp.nl of telefoonnummer 045 579 65 56.

We hebben meerdere sessies gepland, zodat er zoveel mogelijk werkgevers kunnen deelnemen. Meld u zich daarom maar voor één plek aan. Zo blijven er genoeg plekken beschikbaar voor iedereen. Bent u toch verhinderd en zijn de andere sessies volgeboekt? Laat het ons dan weten via relatiebeheer@abp.nl. Als er meerdere werkgevers zijn die niet kunnen deelnemen, kunnen we extra sessies plannen.

Ook als u zelf geen MS Teams heeft, kunt u toch meedoen door op de link in het vergaderverzoek te klikken. De webapplicatie van MS Teams opent dan, waarmee u direct in de sessie terechtkomt.

Als er meerdere collega’s zijn voor wie deze werkgeverssessies interessant zijn, zijn zij ook van harte welkom. Zij kunnen zich via dezelfde link aanmelden.

Is de sessie voor u niet relevant, maar wel voor een collega? Dan vinden we het fijn dat u onze uitnodiging doorstuurt aan uw collega.

Nee, de online sessies worden niet opgenomen, u kunt ze dus niet terugkijken. Meld u snel aan om live bij een van deze interactieve sessies te zijn, waar we voldoende ruimte bieden om vragen te stellen.

Zijn er geen plekken meer beschikbaar, maar wilt u wel nog graag deelnemen? Stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@abp.nl. Als er meerdere werkgevers zijn die niet kunnen deelnemen, kunnen we extra sessies plannen.

U kunt zich afmelden via de bevestigingsmail die u heeft ontvangen na de aanmelding. Wellicht zijn er nog andere plekken vrij op dagen dat u wel beschikbaar bent. Als dit niet het geval is, laat ons dit weten via releatiebeheer@abp.nl Als er meerdere werkgevers zijn die niet kunnen deelnemen, kunnen we extra sessies plannen.

Wellicht is de e-mail in uw spambox terechtgekomen. Twijfelt u of de aanmelding is gelukt? Neem contact op met Relatiebeheer via relatiebeheer@abp.nl.

Ga in gesprek

Ga op tijd met uw werknemer in gesprek over de mogelijkheden die er zijn rondom pensioen. Het is natuurlijk handig als u dan zelf goed op de hoogte bent. Daar helpen we u graag bij: