Video's

Als werkgever speelt u een belangrijke rol bij het pensioen van uw medewerkers. ABP helpt u hierbij. Daarom hebben wij een aantal korte informatievideo’s gemaakt. Hiermee weet u snel en makkelijk meer over pensioen. Én over de manieren waarop ABP u ondersteunt.

We organiseren ook regelmatig webinars over pensioenonderwerpen die belangrijk zijn voor u als werkgever. Deze webinars en de informatievideo’s publiceren we hier, zodat u ze op uw gemak kunt terugkijken.

 

Webinar 29 oktober 2020

In het tweede webinar van ABP vertellen ABP-bestuurders over de beleggingen van het fonds. Ze leggen uit hoe ABP duurzaam en verantwoord rendement haalt en gaan in op vragen van werkgevers. 

Dit webinar is live uitgezonden op donderdag 29 oktober. U kunt het webinar hier terugkijken. Het is niet meer mogelijk om vragen te stellen en de pollvragen te beantwoorden. Heeft u toch nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@abp.nl.

Webinar 22 september 2020

In het eerste webinar van ABP bespreken we in hoofdlijnen het nieuwe pensioenstelsel, inclusief tijdspaden. Aansluitend staan we stil bij de actualiteit. ABP-bestuurders leggen uit wat dit betekent voor werkgevers en deelnemers en gaan in op vragen van werkgevers.

Dit webinar is live uitgezonden op dinsdag 22 september. U kunt het webinar hier terugkijken. Het is niet meer mogelijk om vragen te stellen en de pollvragen te beantwoorden. Heeft u toch nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@abp.nl.

Introductievideo

Maak kennis met presentatrice Wieneke en de relatiemanagers Marco en John. In deze introductievideo praten zij over de tools van ABP waarmee u medewerkers kunt informeren over hun pensioen.

Video Pensioen Academie

Als werkgever bent u het eerste aanspreekpunt voor pensioenvragen van uw medewerkers. In deze video vertelt onze collega Marco hoe u gemakkelijk uw pensioenkennis kunt verhogen met de Pensioen Academie.
Lees meer over de Pensioen Academie.

Video HR-Checklist

Sommige gebeurtenissen hebben direct invloed op het pensioen. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijk of ontslag. Relatiemanager John geeft uitleg over onze HR-checklist. Deze lijst laat u en uw medewerkers direct zien wat de life events betekenen voor het pensioen.
Download de HR-checklist.

Video Nabestaandenpensioen

Het nabestaandenpensioen is een onderwerp waarover mensen niet graag praten. Toch is het belangrijk dat u uw medewerkers goed hierover informeert. Collega Marco vertelt waarom dat zo is. ABP biedt verschillende middelen om u daarbij te helpen.
Lees meer over nabestaandenpensioen.

Hulp nodig?