Internationale Vrouwendag 2021

Invloed met impact
8 maart 2021

Goed inzicht in uw financiën geeft rust en sterkt het vertrouwen in de toekomst. Vooral voor vrouwen kan dit interessant zijn: in onderzoeken scoren ze vaak lager op financiële kennis dan mannen. Uit onderzoek van De Nederlandse Bank blijkt dat vertrouwen in de eigen kennis daarbij een belangrijke rol speelt.

 

We zijn benieuwd of u weet welke keuzes u heeft in de aanloop naar uw pensioen en welke impact die hebben? Maar ook: heeft u voldoende grip op uw geldzaken en heeft u genoeg kennis om de juiste keuzes te kunnen maken? 

Voor vrouwen - en mannen - die het antwoord op die vragen niet direct paraat hebben, heeft ABP de website realitycheck.nl ingericht als een bron van kennis. U vindt er allerlei tips, links, tools, ervaringsverhalen en zelfs een e-learning. Allemaal informatie, waarmee u snel inzicht krijgt in uw financiën van nu en later. Zo kunt u veel makkelijker keuzes maken die invloed hebben op uw geldzaken. 

Nieuwsgierig geworden naar het verbeteren van uw eigen financiële inzicht? We nodigen u van harte uit om eens te kijken op realitycheck.nl om te kijken wat u nu al kunt doen, voor een goed pensioen.