Uw mening telt: jaaropgave aangepast

28 januari 2021

Vorig jaar vroegen we een paar duizend deelnemers naar hun mening over de jaaropgave en betaalspecificaties van ABP. De meerderheid was tevreden, gezien de gemiddelde beoordeling van een 8,1. Toch was er ook ruimte voor verbetering.

Uit het onderzoek bleek namelijk dat sommige deelnemers wat moeite hadden met een aantal financiële begrippen op de achterzijde van de jaaropgave en de betaalspecificaties. Daarom hebben we deze beide documenten aangepast. 

We willen alle deelnemers die hebben meegedaan aan het onderzoek hartelijk danken. Dankzij hun is de uitleg van enkele financiële begrippen zoals ‘loonheffingskorting’ nu beter omschreven. Het resultaat hiervan kunt u de komende tijd zelf beoordelen, als de jaaropgave van ABP over 2020 bij u op de (digitale) mat valt. 

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarom zijn we heel blij met deelnemers die hun stem laten horen. U kunt ons natuurlijk ongevraagd uw mening geven, maar u kunt zich ook aanmelden voor het ABP klantpanel. We zullen u dan een aantal keer per jaar om uw mening vragen, over uiteenlopende onderwerpen. Meer informatie over het klantpanel en wat we zoal onderzoeken vindt u hier.