Volg ons ook op sociale media

26 april 2021

ABP is op verschillende sociale media actief. We plaatsen en delen er berichten zodat u op de hoogte blijft van belangrijk nieuws over pensioenen of gerelateerde onderwerpen. En we luisteren: naar deelnemers die hun verhaal doen, een vraag stellen of een discussie aanzwengelen.

Op Facebook delen we vooral nieuws dat met uw pensioen te maken heeft. Denk daarbij aan vaderschapsverlof, een poll onder deelnemers, of een artikel over de gevolgen van parttime werken. U vindt er ook animaties die helpen om ingewikkelde pensioenonderwerpen uit te leggen. We krijgen via Facebook ook veel vragen en tips van deelnemers. Als u ook een persoonlijke vraag heeft, stuur ons dan een privébericht met uw gegevens. Dan kunnen we u vaak snel helpen.

Meer dan pensioen

Op Twitter delen we informatie zoals op Facebook, maar dan korter en over meer dan pensioenen. Denk daarbij aan politiek nieuws over pensioenen, financieel nieuws, of belangrijke berichten over actualiteiten of beleggingen. Ook op LinkedIn is ABP actief, daar informeren we werkgevers, (potentiële) werknemers of zakelijke pensioenpartners met allerlei nieuws.

Volgt u ons ook?

Bent u benieuwd wat ABP te vertellen heeft op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Youtube? Laat u verrassen en neem eens een kijkje. Hier vindt u het overzicht van onze sociale media accounts en van onze spelregels. Wij zijn op onze beurt ook benieuwd naar wat u met ons wilt delen. We horen het graag!