• Contact

Voldoende grip op je geldzaken? Volg de gratis e-learning

23 september 2020

Als je zelf aan de slag wilt met je geldzaken kan het helpen om eerst wat overzicht te krijgen. Op onze website realitycheck.nl vind je vele hulpmiddelen die jou hierbij helpen. Volg de gratis e-learning of schrijf je kosteloos in voor een pensioenvoorlichtingswebinar. Hiermee heb je in no time meer inzicht in hoe je er financieel voor staat en krijg je meer grip op je geldzaken.

 

Je vindt op realitycheck.nl ook een schat aan tips, handige websites, slimme tools en inspirerende activiteiten. Eén daarvan is onze e-learning, die je helpt om inzicht te krijgen in hoe je er financieel voor staat. Daarnaast krijg je tips en informatie om bewuste keuzes te maken over geld, voor nu en later. Zo zorg je zelf voor meer zekerheid en vertrouwen door de toegenomen grip op je eigen financiën. Je kunt deze e-learning gratis volgen en je hoeft je niet te registreren. Ga naar Realitycheck.nl en ontdek hoe je je financiële zelfstandigheid kan vergroten.

Wat is realitycheck?

Deze campagne van ABP in samenwerking met Women Inc is letterlijk een reality check: ‘hoe staan vrouwen er financieel voor wanneer er veranderingen zijn in hun leven?’ Gebeurtenissen als arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en echtscheiding kunnen invloed hebben op je inkomen en pensioen, maar ook keuzes voor een sabbatical, parttime werken of als zzp-er aan de slag gaan. Velen zijn hier onvoldoende van bewust. ABP ziet dat vrouwen minder met hun pensioen bezig zijn terwijl er dus voor hen juist reden is om dat wel te doen. ABP voelt het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om hier ook op te wijzen en zet zich voor hen in. Wij bieden hen handvatten om meer grip te krijgen op geldzaken en voorbereid te zijn op financiële risico’s.