• Contact

Later goed geregeld? Check het tijdens de Pensioen3Daagse!

30 oktober 2020

Volgende week is het zover: de Pensioen3Daagse. Op 3 tot en met 5 november krijgt u het antwoord op al uw vragen over uw pensioen. Online natuurlijk, vanwege de coronamaatregelen. Ook ABP levert dit jaar weer haar bijdrage aan het evenement.

 

De Pensioen3Daagse is een initiatief van ‘Wijzer in Geldzaken’ en bedoeld om Nederlanders meer kennis bij te brengen over hun pensioen. Werkgevers, vakbonden, het ministerie van Financiën en pensioenfondsen doen allemaal mee. Ook ABP is dit jaar weer van de partij.

Bestuurders beantwoorden vragen

Zo beantwoorden ABP-bestuurders Menno Snel, Patrick Fey, Krista Nauta prangende pensioenvragen die mensen hen stellen. Bijvoorbeeld over wat het voor uw pensioen betekent als u een kind krijgt. Maar ook over andere, belangrijke persoonlijke onderdelen van uw pensioen geven ze tekst en uitleg.

Test: heeft u later goed geregeld?

Dit jaar test de Pensioen3Daags uw kennis van uw pensioen. Op de site kunt u binnen 2 minuten zien of u ‘later’ goed geregeld hebt. Ook vindt u op de site veel flitswebinars (webinars van maximaal 20 minuten) waarvoor u zich kunt inschrijven. Onderwerpen zijn onder andere: het nieuwe pensioenakkoord, pensioen als zzp’er en deeltijdpensioen. De Pensioen3Daagse duurt van dinsdag 3 tot en met 5 november.