• Contact

Wat verandert er met de nieuwe regels?

De komende jaren veranderen de regels voor pensioen in Nederland. We houden daarbij goed vast aan wat waardevol is. Wat sterk is en werkt, dat blijft. En we verbeteren het, zodat het goed aansluit op onze moderne leefstijl. Zo werkt het beter voor jou - en voor toekomstige generaties.

We werken anders
De nieuwe regels passen bijvoorbeeld veel beter bij de manier waarop we tegenwoordig werken. We zijn met zijn allen heel flexibel geworden. Misschien wissel jij ook vaker van baan, of wil je een tijdje eigen baas zijn. Hoe dan ook, de tijd dat iedereen tig jaar bij dezelfde werkgever bleef, die lijkt voorbij. 

Persoonlijk en toch 'van ons samen'
Je krijgt ook een veel persoonlijker pensioenvermogen, dat nog steeds samen met de ingelegde premie van andere deelnemers wordt belegd. Jouw pensioenvermogen gaat ook met de economie meebewegen. Daardoor kan je pensioen eerder omhoog, of omlaag. We zetten wel met zijn allen voldoende geld opzij om grote schommelingen op te vangen. En je ontvangt nog steeds een stabiel inkomen, dat is niet elke maand anders. Daar kun je op rekenen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws over de nieuwe regels voor pensioen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.