• Contact

Verhuizen

U bent recent verhuisd of gaat binnenkort verhuizen. Misschien heeft u nog een hypotheekverklaring nodig. Of koos u ervoor in het buitenland te gaan wonen. Op deze pagina leggen wij uit hoe u een verhuizing in het buitenland aan ons doorgeeft en hoe u een hypotheekverklaring krijgt.

U wilt een hypotheekverklaring

Wilt u een hypotheekverklaring? Bijvoorbeeld voor de aankoop van een woning of de verlenging of verhoging van uw hypotheek. Bekijk dan afhankelijk van uw situatie hoe u dit regelt.

U bouwt nog pensioen op

Maak dan gebruik van het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Het Uniform Pensioenoverzicht vindt u terug op MijnABP bij ‘Uw Berichten’. 

U ontvangt maandelijks pensioen van ons

Dan kunt u gebruik maken van het Uniform Pensioenoverzicht (GUPO) of de toekenbrief. Deze documenten vindt u terug op MijnABP bij ‘Uw Berichten’. Staan deze hier niet tussen, dan is het mogelijk om een hypotheekverklaring bij ons aan te vragen. Neem hiervoor contact op met ons.

Verhuist u in of naar het buitenland

Geef dan uw adresgegevens door aan het RNI. Indien u vanuit het buitenland naar Nederland verhuist, geeft u uw adresgegevens door aan uw gemeente. In MijnABP kunt u alleen uw postadres aanpassen. Bekijk ook de zaken om rekening mee te houden als u met pensioen gaat of bent in het buitenland.

final-step-1d705dfea9

Heeft u een vraag?

Neem voor meer informatie contact met ons op via 045 579 62 55. U kunt ons natuurlijk ook mailen. Of stel uw vraag via de chat. We helpen u graag!