• Contact
Henk en Jadey in de fitnessruimte van de gevangenis

Heeft u ABP-nieuws gemist? Bekijk het alsnog!

Het meest gelezen nieuws over 2022 bij elkaar
30 december 2022

Op deze laatste werkdag van het jaar blikken we terug op het nieuws. ABP had 2x goed nieuws over het verhogen van de pensioenen. Ook konden we meer melden over onze beleggingen. Beide thema’s konden rekenen op veel lezers. Net als sommige persoonlijke verhalen van deelnemers. Heeft u wat gemist? Bekijk de informatie alsnog!

Meest gelezen nieuws

Het nieuws dat ABP de pensioenen ging verhogen op 1 juli is het meest gelezen bericht van afgelopen jaar. Op de voet gevolgd door de kwartaalupdates over hoe ABP er financieel voor staat. Het bericht over het derde kwartaal werd veel gelezen. Maar ook de video van hoofdeconoom Thijs Knaap in januari trok veel aandacht.

Meest gelezen informatie over beleggingen

Geregeld berichtten we over onze maatschappelijk verantwoorde beleggingen:

Meest gelezen persoonlijke verhalen

Verder laten we geregeld deelnemers aan het woord. Hoe Thijmen met zijn geld omgaat, werd het meest gelezen. Twee verhalen van deelnemers die arbeidsongeschikt raakten, sprak ook veel mensen aan: het gesprek met douanier Ben ten Brink over zijn herseninfarct en het verhaal van lerares Maaike die op haar 23e een ongeluk kreeg en niet meer kon werken. Wat betekende het voor hen dat ze arbeidsongeschikt raakten en wat is dan geregeld bij ABP?

Meest gelezen interviews

In het kader van Hoezo, geraniums? spraken we met actieve gepensioneerden. Populair is het verhaal van het echtpaar Philippart op Nationale opa- en omadag. Van alle afleveringen Bekend met Pensioen is het verhaal met Daphne Deckers het meest gelezen.

De Duurzame Dilemma’s van Rolf Blankemeijer kregen de meeste aandacht. Op de voet gevolgd door de dilemma’s van Marije Slump.

Tenslotte Praten met Later. Gisteren verscheen de laatste aflevering van 2022. De eerste aflevering met de Groningse gemeentebodes is echter het meest gelezen, het verhaal met de politieagenten werd via social media het meest gedeeld. 

Ook in 2023 veel nieuws

In 2023 kunt u van ons weer veel nieuws en updates verwachten. Over duurzaamheid, over financiële ontwikkelingen en het vernieuwde pensioenstelsel in het algemeen. Ook delen we opnieuw persoonlijke verhalen van deelnemers. Handige tips en weetjes over uw pensioen ontbreken uiteraard ook niet. We houden u graag op de hoogte.