U bent het ergens niet mee eens. Laat het ons weten

We vinden het belangrijk dat we onze deelnemers op een persoonlijke en juiste manier benaderen. Toch kan het zijn dat u niet tevreden bent over ons. Bijvoorbeeld over de manier waarop u door ons behandeld bent. Of over een beslissing die is genomen over uw pensioen. Laat het ons dan weten. Alleen zo kunnen wij u helpen en onze dienstverlening verbeteren.

U kunt ons op diverse manieren bereiken. U kunt met ons bellen, een e-mail sturen of met ons chatten, ons bereiken via social media of u kunt ons een brief sturen. 

• Telefonisch kunt u ons bereiken via 045- 579 60 70 op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur
• Stuur een e-mail of chat via ‘Service & Contact’.
• Stuur een brief naar: 

ABP Klachten en Bezwaren
Postbus 4804
6401 JL Heerlen 

Zet altijd uw adres, telefoonnummer, klantnummer en eventueel uw e­mailadres in de brief.

We nemen altijd contact met u op

Als wij uw reactie binnen hebben, bekijken wij of datgene waar u niet tevreden over bent, een klacht is of een bezwaar.

Als u niet tevreden bent over de manier waarop u door ons behandeld bent, heeft u een klacht. Bent u het niet eens met een beslissing van ABP die is genomen op basis van het reglement? Dan maakt u bezwaar. Binnen vijf werkdagen bellen wij u op om uw klacht of bezwaar te bespreken

In deze flyer ziet u welke stappen er volgen als uw uiting van ongenoegen als klacht wordt behandeld. Ook leest u wat de stappen zijn als u bezwaar heeft gemaakt.

In deze Flyer ziet u welke stappen er volgen als uw uiting van ongenoegen als klacht wordt behandeld. Ook leest u wat de stappen zijn als u bezwaar heeft gemaakt.

Beslissingen van de Commissie van Beroep

Elk kwartaal publiceren wij de samenvattingen van de beslissingen op onze website. U ziet dan meteen welke onderwerpen aan bod zijn gekomen bij de Commissie van Beroep. Om de privacy van onze deelnemers te beschermen, zijn de gebruikte namen in de beslissingen niet echt.

Meer weten?

Bekijk de flyer 'U dient een beroepschrift in bij de Commissie van Beroep van ABP'.
Of lees het reglement van de Commissie van Beroep.

Dan vindt u meer informatie hierover op Schade door nabetaling.