Krijg inzicht in uw financiële toekomst

'Kan ik later rondkomen als ik eerder stop met werken?' en 'Kan ik mijn uitgavenpatroon behouden wanneer ik met pensioen ga?' Wij helpen u graag antwoord te geven op deze vragen.

Met Helder Overzicht & Inzicht in MijnABP krijgt u eenvoudig inzicht in uw financiële toekomst. Op basis van wat wij al van u weten, hebben wij berekend wat uw verwachte inkomsten en uitgaven zullen zijn als u uw AOW-leeftijd bereikt. Zo krijgt u meer overzicht en grip op uw totale financiële toekomst.

In het kort

  • Snel inzicht in de balans tussen uw inkomsten en uitgaven later.
  • De bij ons bekende inkomsten en een schatting van de uitgaven zijn al ingevuld.
  • U vult eenvoudig het overzicht verder aan, ook met de gegevens van uw partner.

Om grip te krijgen op uw totale inkomsten en uitgaven voor later kunt u in Helder Overzicht & Inzicht:

  • uitgaven beheren en toevoegen, hierin kunt u ook de gegevens van uw partner toevoegen;
  • pensioenen van andere pensioenfondsen of verzekeraars toevoegen;
  • eigen pensioenvoorzieningen toevoegen;
  • toekomstscenario’s 'Maar wat als…' doorrekenen, bijvoorbeeld: 'eerder stoppen met werken' of 'meer of minder werken'.

Helder Overzicht & Inzicht helpt u om op hoofdlijnen een totaalbeeld te krijgen van uw toekomstige inkomsten en uitgaven. Er is al gerekend met een toekomstige verhoging van de AOW-leeftijd. U kunt andere pensioenen, spaarregelingen en uw uitgaven toevoegen om het totaalplaatje te zien.

ABP wil u grip geven op uw totale financiële toekomst. Als u zicht heeft op de balans tussen inkomsten en uitgaven kunt u zien of (pensioen)keuzes, zoals eerder stoppen met werken, in de praktijk haalbaar zijn en wat u nu kunt doen om keuzes later haalbaar te maken. Met Helder Overzicht & Inzicht creëert u een totaaloverzicht van uw inkomsten en uitgaven voor later.