Webinars van ABP

Donderdagavond 28 september was het webinar ‘Praat mee over de duurzame keuzes van ABP’. U kunt op deze pagina de hele uitzending terugkijken. Bekijk hieronder ook de voorgaande webinars van ABP.

Donderdagavond 29 juni was het webinar 'Financieel goed voorbereid met pensioen'. In dit webinar kwamen de volgende onderwerpen aan bod: AOW, fiscale zaken, MijnABP, eigen spaargeld, hypotheek en keuzes rond uw pensioen.

In een webinar vertelden we u welke mogelijkheden u heeft als u met pensioen gaat. Zodat u straks keuzes maakt die passen bij uw situatie.
In het webinar over MijnABP gaven we inzicht in MijnABP. Hoeveel pensioen heeft u opgebouwd en wat betekenen pensioenkeuzes voor uw portemonnee?

In het webinar over ABP KeuzePensioen gingen we in op de diverse keuzes die u kunt maken voordat u met pensioen gaat. Wat is belangrijk om mee te nemen in de keuzes? En wat betekenen deze keuzes voor u?

Weet u wat u moet regelen op het gebied van pensioen als u gaat trouwen of juist uit elkaar gaat? Dit webinar draait om de thema's samenwonen, trouwen, scheiden.

Hulp nodig?