Kijk webinars van ABP terug

Als een van grootste pensioenfondsen ter wereld nemen wij onze verantwoordelijkheid om klimaatverandering tegen te gaan. Tijdens een webinar op 22 november legden we u uit waarom we duurzaam beleggen belangrijk vinden en wat voor invloed dit heeft op uw pensioen.

In een webiinar vertelden we u welke mogelijkheden u heeft als u met pensioen gaat. Zodat u straks keuzes maakt die passen bij uw situatie.
In het webinar over MijnABP gaven we inzicht in MijnABP. Hoeveel pensioen heeft u opgebouwd en wat betekenen pensioenkeuzes voor uw portemonnee?

Hoe zorg ik ervoor dat mijn nabestaanden financieel goed verzorgd achterblijven? Daar ging het webinar over nabestaandenpensioen over. 

In het webinar over ABP KeuzePensioen gingen we in op de diverse keuzes die u kunt maken voordat u met pensioen gaat. Wat is belangrijk om mee te nemen in de keuzes? En wat betekenen deze keuzes voor u?

Weet u wat u moet regelen op het gebied van pensioen als u gaat trouwen of juist uit elkaar gaat? Dit webinar draait om de thema's samenwonen, trouwen, scheiden.