• Contact

MijnABP in nieuw jasje

Vernieuwde online omgeving nog overzichtelijker en handiger in gebruik
2 februari 2023

De startpagina en het menu van MijnABP zijn vernieuwd. Zo ziet u nog makkelijker welke informatie over uw pensioen belangrijk is.

Tot nu toe zag iedereen ongeveer dezelfde startpagina van MijnABP. Dat is nu anders. Vanaf nu ziet u meteen de informatie die voor u relevant is. 

Wat is er zoal veranderd?

We hebben heel wat klantonderzoek gedaan om tot de nieuwe startpagina te komen. We willen zoveel mogelijk aansluiten bij wat speelt in het leven van onze deelnemers.

Zo denken deelnemers van boven de 55 jaar vaak dat zij moeten wachten tot hun AOW om met pensioen te gaan. Dat hoeft niet. Wij attenderen hen hierop. Zo kunnen zij zich alvast oriënteren welke mogelijkheden er zijn, bijvoorbeeld door met deeltijdpensioen te gaan vóór hun AOW-leeftijd.

Deelnemers die een pensioenuitkering ontvangen, zien een verwijzing naar de betaaldatums. En ook de relevante nieuwsberichten die van invloed zijn op hun pensioeninkomen, bijvoorbeeld over pensioen verhogen en de belangrijkste belastingaanpassingen.

Nog meer verbeteringen

Nieuw is het vraagteken dat op elke pagina staat. Daarachter vindt u de contactgegevens van ABP.

Handig zijn ook de nieuwe linkjes bij ‘Ga direct naar’. Deze sitemap staat onderaan elke pagina. De onderwerpen sluiten aan op uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld een partner bij ABP aangemeld, dan vindt u hier een verwijzing naar het afmelden van uw partner.

Naast de sitemap is ook het menu bovenaan de pagina aangepast. Dat was voorheen altijd op de vervolgpagina's in beeld en nam veel ruimte in beslag. Nu is het menu ingeklapt en daardoor is er meer plaats voor de informatie die echt op het eerste gezicht nodig is.

Benieuwd naar de vernieuwde startpagina?

Neem eens een kijkje in MijnABP.