• Contact

NOT 2021 helaas opnieuw afgelast

Pensioengesprekken gaan wel door

Helaas heeft de organisatie van de NOT 2021 de beurs opnieuw afgelast. De nieuwe datum wordt nu 24-28 januari 2023. We vinden het heel begrijpelijk, maar wel ontzettend jammer voor alle onderwijsprofessionals. Want er is niks leukers dan elkaar ontmoeten in een sfeer van inspiratie en gezelligheid. Daar wilden wij aan bijdragen met een mooie stand met veel interactie en informatie voor de bezoekers.

In de aanloop naar de NOT hebben veel onderwijsprofessionals een persoonlijk pensioengesprek geboekt op onze stand. Dit 'Momentje voor jezelf' gaan we nu online aanbieden. Je kunt je hier nu niet meer voor inschrijven. Iedereen die zich heeft aangemeld, ontvangt van ons een uitnodiging voor een online gesprek op het gekozen tijdstip, via Teams. 

We hebben ook een magazine gemaakt, samen met een aantal enthousiaste leerkrachten. Dit magazine hadden we graag persoonlijk uitgedeeld op de stand van ABP. In plaats daarvan wordt het nu verzonden naar de scholen. Natuurlijk is het magazine ook online te lezen.

Cover Momentje voor jezelf NOT 2021.jpg