Social media

Heeft u een vraag over uw pensioen? Uiteraard kunt u die telefonisch, per e-mail of brief stellen. Maar u kunt ons ook bereiken via social media.

We vinden het belangrijk om te weten wat u bezighoudt. En wij beantwoorden graag uw vragen over pensioen. Ons webcareteam is op werkdagen tussen 8 en 17.30 uur bereikbaar. Zij reageren altijd zo snel mogelijk op vragen. Soms moeten zij een vraag eerst intern uitzetten. Dan kan het wat langer duren voordat u antwoord krijgt. Het kan ook zo zijn dat over een bepaald onderwerp geen nieuwe informatie gegeven kán worden. Dan laat het webcareteam dit uiteraard weten.

Als u een vraag stelt over uw eigen (pensioen)situatie, dan hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig om uw vraag te beantwoorden. Stuur deze gegevens alleen via een persoonlijk bericht. Is uw vraag te complex om op Facebook te behandelen? Dan verwijzen wij u door naar de klantenservice.

Wij hebben spelregels opgesteld om een open en correcte discussie op Facebook mogelijk te maken. Wij behouden ons het recht voor om ook buiten deze regels om berichten of reacties te verwijderen. Als wij het nodig vinden, passen wij de regels aan.

Wij verwijderen berichten en reacties:

  • Die ongepast, beledigend, discriminerend, racistisch, denigrerend of bedreigend zijn. Hiertoe behoren ook berichten en reacties met een overmatig gebruik van hoofdletters, uitroeptekens en emoticons.
  • Die niet relevant zijn voor het geplaatste bericht en daardoor niets toevoegen aan de dialoog of discussie.
  • Die commercieel van aard zijn, zoals advertenties, reclame-uitingen en spam.

Wij reageren niet op berichten of reacties:

  • Die niets met pensioen of aanverwante financiële zaken te maken hebben.
  • Die gaan over organisaties of bedrijven die niets met pensioen of ABP te maken hebben.

Privacy

  • Wij vragen u nooit om persoonlijke gegevens via social media te communiceren. Stuur ons uw persoonlijke gegevens daarom alleen via een persoonlijk bericht. Zie voor meer informatie ook onze privacyverklaring.
Hulp nodig?