Hoe kan ik zelf meer uit pensioen halen voor mijn werknemers?

Bent u geïnspireerd geraakt door het verhaal van de Gemeente Oosterhout? Hier leest u wat u zelf kunt doen om pensioen onder de aandacht te brengen van uw werknemers.

Organiseer een pensioencafé

Wilt u meer informatie over het organiseren van een pensioencafé? Neem dan contact op met uw relatiemanager. U kunt ook bellen met Relatiebeheer via 045 579 65 56 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur). Of stuur een e-mail naar relatiebeheer@abp.nl.

Gebruik onze handige tools

ABP helpt u graag om meer uit pensioen te halen. Zo hebben we op onze website alle handige tools die u als werkgever kunnen helpen op een rij gezet.

Hulp bij uitvoering

Bij meer praktische vragen, bijvoorbeeld wanneer een werknemer langdurig ziek of arbeidsongeschikt is, kan een werkgever terecht bij ABP Relatiebeheer. Deze specialisten ondersteunen werkgevers bij vragen over de uitvoering van de pensioenregeling. Er zijn diverse tools voor werkgevers beschikbaar om werkgevers te helpen bij pensioenvraagstukken. Ook organiseert ABP regelmatig activiteiten om werkgevers te helpen bij bepaalde pensioenvraagstukken.