Zo haalt u meer uit pensioen

De pensioenregeling bij ABP is een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. Maar wat levert strategische inzet van pensioen u als werkgever op? ABP denkt graag mee.
Om u een beeld te schetsen, gingen wij in gesprek met Jeannette Oostdijk, strategisch HRM-adviseur bij gemeente Apeldoorn. De gemeente is de winnaar van de ABP PensioenPluim 2021. In het interview met Oostdijk leest u waarom financiële fitheid voor gemeente Apeldoorn een belangrijk thema is en hoe zij dit inzet om pensioenbewustzijn onder werknemers te vergroten.

PensioenPluim voor werkgevers

ABP reikt de PensioenPluim uit aan werkgevers die zich onderscheiden met initiatieven en activiteiten om pensioenbewustzijn onder hun werknemers te vergroten. Jeannette Oostdijk is trots op de erkenning. ‘Ons uitgangspunt voor het creëren van pensioenbewustzijn is financiële fitheid. Pensioen is daar een groot onderdeel van.’ Peter Hardy, de verantwoordelijke relatiemanager voor ABP: ‘Wij zijn onder de indruk van de slimme en brede aanpak van de gemeente Apeldoorn om pensioen op een heel persoonlijke en aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen binnen de hele organisatie.’ Jeannette geeft nog enkele tips.