Kijk de webinars terug

ABP organiseert regelmatig webinars over pensioenonderwerpen die belangrijk zijn voor u als werkgever. Op deze pagina kunt u ze op uw gemak terugkijken.

Webinar 7 december 2021

In het 3e en laatste webinar voor werkgevers bespreken we de financiële situatie van ABP, waardeoverdracht en de premie voor 2022. Ook gaan we dieper in op de beslissing om te stoppen met beleggen in producenten van fossiele brandstoffen.

Dit webinar is live uitgezonden op dinsdag 7 december. U kunt het webinar hier terugkijken. Vragen stellen is niet meer mogelijk. Heeft u toch nog een vraag? Binnenkort leest u hier de antwoorden op de meestgestelde vragen. U kunt ook een e-mail sturen naar relatiebeheer@abp.nl.

Webinar 28 september 2021

In het webinar 'Pensioen in de praktijk deel 2' gaan we in op de vele vragen die in het vorige webinar werden gesteld. Onderwerpen die aan bod komen zijn de tijdslijn van het nieuwe pensioenstelsel, de Regeling Vervroegd Uittreden (RVU), arbeidsongeschiktheidspensioen, nabestaandenpensioen en ABP ExtraPensioen.

Dit webinar is live uitgezonden op dinsdag 28 september. U kunt het webinar hier terugkijken. Vragen stellen of de pollvragen beantwoorden is niet meer mogelijk. Heeft u toch nog een vraag? Lees dan de meestgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij? Stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@abp.nl.

Webinar 1 juni 2021

In het webinar 'Pensioen in de praktijk' gaan we in op de vraag hoe u uw werknemer kunt helpen als hij vragen stelt over pensioen. Na deze online werkgeversbijeenkomst weet u per situatie hoe u uw werknemer kunt helpen en welke gratis tools u daarvoor kunt inzetten.

Dit webinar is live uitgezonden op dinsdag 1 juni. U kunt het webinar hier terugkijken. Vragen stellen of de pollvragen beantwoorden is niet meer mogelijk. Heeft u toch nog een vraag? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen. Of stuur een e-mail naar relatiebeheer@abp.nl.

Hulp nodig?