Kijk de webinars terug

ABP organiseert regelmatig webinars over pensioenonderwerpen die belangrijk zijn voor u als werkgever. Op deze pagina kunt u ze op uw gemak terugkijken.

Webinar 8 december 2020

In het derde en laatste webinar voor werkgevers kijken ABP-bestuurders vooruit naar 2021. Ze geven uitleg over de wijzigingen in de pensioenregeling en de premie en gaan dieper in op de kans op het verlagen van het pensioen. Ook worden vragen van werkgevers in de uitzending beantwoord. 

Dit webinar is live uitgezonden op dinsdag 8 december. U kunt het webinar hier terugkijken. Vragen stellen of de pollvragen beantwoorden is niet meer mogelijk, maar binnenkort leest u hier wel de antwoorden op de meestgestelde vragen. Heeft u nog een vraag over de onderwerpen in dit webinar? Stuur deze dan naar relatiebeheer@abp.nl.

Webinar 29 oktober 2020

In het tweede webinar van ABP vertellen ABP-bestuurders over de beleggingen van het fonds. Ze leggen uit hoe ABP duurzaam en verantwoord rendement haalt en gaan in op vragen van werkgevers. 

Dit webinar is live uitgezonden op donderdag 29 oktober. U kunt het webinar hier terugkijken. Het is niet meer mogelijk om vragen te stellen en de pollvragen te beantwoorden. Heeft u toch nog een vraag? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen. Of stuur dan een e-mail naar relatiebeheer@abp.nl.

Webinar 22 september 2020

In het eerste webinar van ABP bespreken we in hoofdlijnen het nieuwe pensioenstelsel, inclusief tijdspaden. Aansluitend staan we stil bij de actualiteit. ABP-bestuurders leggen uit wat dit betekent voor werkgevers en deelnemers en gaan in op vragen van werkgevers.

Dit webinar is live uitgezonden op dinsdag 22 september. U kunt het webinar hier terugkijken. Het is niet meer mogelijk om vragen te stellen en de pollvragen te beantwoorden. Heeft u toch nog een vraag? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen. Of stuur een e-mail naar relatiebeheer@abp.nl.
Hulp nodig?