Nieuwe MijnABP komt eraan!

In september gaat de vernieuwde MijnABP omgeving online. De persoonlijke omgeving van ABP is nu gebruiksvriendelijker en inloggen is veilig met DigiD.

Aan de slag met pensioenplanning

MijnABP is straks ook toegankelijk via mobiele apparaten. Wel zo makkelijk, om de actuele hoogte van je pensioen te zien op smartphone of tablet. Plannen van pensioen is eenvoudiger: deelnemers zien direct de invloed van bijvoorbeeld eerder of later stoppen met werken. Bovendien zijn relevante documenten altijd en overal beschikbaar.

Veilig inloggen met DigiD

Vanaf september is inloggen op MijnABP alleen mogelijk met DigiD. Hiermee voldoet MijnABP aan beveiligingseisen die De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) stellen aan websites met online transacties.

Neem alvast een rondleiding

Bent u benieuwd naar de vernieuwde omgeving van MijnABP? Neem alvast een korte rondleiding.

Hier werken we nog aan:

  • Aanvragen voor deeltijdpensioen kunnen nog niet worden verwerkt via de nieuwe MijnABP omgeving. De verwachting is dat deze functionaliteit eind 2015 gerealiseerd is.
  • De fiscale ruimte voor ABP ExtraPensioen is niet meer zichtbaar in MijnABP. Pensioendeelnemers die hier graag inzicht in hebben, kunnen telefonische contact opnemen met onze klantenservice.
  • Voor pensioendeelnemers van defensie is niet alle informatie in de vernieuwde MijnABP omgeving actueel. De meest actuele informatie is het Uniform Pensioenoverzicht van 2013.

Campagne nieuwe MijnABP

Dit najaar start ABP een campagne om pensioendeelnemers uit te nodigen voor MijnABP. In september testen we de toonzetting en inhoud van de campagne. Mogelijk worden uw werknemers ook per e-mail benaderd voor de test.

26-08-2015