Regiodagen voor militaire oorlogs- en dienstslachtoffers 2019

Speciaal voor de militaire oorlogs- en dienstslachtoffers organiseert Defensie weer een aantal regionale ontmoetingsdagen (Regiodagen MOD). Nadat deze dagen in 2018 in West Nederland hebben plaatsgevonden, is in 2019 weer de beurt aan het oosten van het land.

Deze dagen staan in het teken van de erkenning en waardering voor wat u in het verleden voor Defensie heeft gedaan. Tijdens deze dagen draait het vooral om u. Samen met andere militaire oorlogs- en dienstslachtoffers kunt u luisteren naar  inspirerende sprekers en kunt u deelnemen aan gezellige workshops en een leuke markt met uiteenlopende stands bezoeken. U ontvangt de schriftelijke uitnodiging van Defensie medio maart.

Meld u direct aan

In de uitnodiging staat uw persoonlijke aanmeldcode. Met deze code kunt u zich aanmelden tot uiterlijk 3 april a.s. U ziet meteen op welke datum nog plaats is en u krijgt direct een bevestiging van uw inschrijving in uw mailbox. Meld u hier aan.

Toegangsbewijs

U ontvangt medio april uw toegangsbewijs voor de door u gekozen dag. De dag is voor u en uw partner gratis. Vergeet niet om dit toegangsbewijs mee te nemen naar de regiodag! De reiskosten binnen Nederland worden vergoed. U kunt tijdens de regiodag een declaratieformulier invullen.

Heeft u vragen?

Bel ons gerust op 045 579 6170.