Regiodagen voor militaire oorlogs- en dienstslachtoffers 2020

Speciaal voor de militaire oorlogs- en dienstslachtoffers organiseert Defensie weer een aantal regionale ontmoetingsdagen (Regiodagen MOD). Nadat deze dagen in 2019 in Oost-Nederland hebben plaatsgevonden, is in 2020 weer de beurt aan het westen van het land.

Deze dagen staan in het teken van de erkenning en waardering voor wat u in het verleden voor Defensie heeft gedaan. Tijdens deze dagen draait het vooral om u. Samen met andere militaire oorlogs- en dienstslachtoffers kunt u luisteren naar inspirerende sprekers en kunt u deelnemen aan gezellige workshops en een leuke markt met uiteenlopende stands bezoeken. U ontvangt de schriftelijke uitnodiging van Defensie eind augustus.

Corona

De regiodagen MOD worden dit jaar in een hotel in Renesse en op het schip Blue Rapsody georganiseerd. Dit zijn beduidend grotere locaties dan normaliter het geval is zodat we de afstandmaatregelen in het kader van Corona in acht kunnen houden.
U kunt kiezen uit de volgende locaties en data:

• Zaterdag 10 of zondag 11 oktober in Schiedam
• Maandag 12 oktober in Huizen
• Dinsdag 13 oktober in Enkhuizen
• Zaterdag 31 oktober in Renesse, Hotel De Zeeuwse Stromen

Meld u direct aan

In de uitnodiging staat uw persoonlijke aanmeldcode. Met deze code kunt u zich aanmelden tot uiterlijk 17 september a.s.
U ziet meteen op welke datum nog plaats is en u krijgt direct een bevestiging van uw inschrijving in uw mailbox.

Meld u hier aan

Toegangsbewijs

U ontvangt eind september uw toegangsbewijs voor de door u gekozen dag. De dag is voor u en uw partner gratis. Vergeet niet om dit toegangsbewijs mee te nemen naar de regiodag!

De reiskosten binnen Nederland worden vergoed. U kunt tijdens de regiodag een declaratieformulier invullen.

Hebt u vragen?

Bel ons gerust op 045 579 61 70.
Hulp nodig?