Praten, plezier en uitpuffen op het pensioenschoolplein

Al plannen, deze week? Dinsdag 22 januari start de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs Utrecht. Als pensioenfonds voor overheid en onderwijs is ABP uiteraard aanwezig. Wat we willen? In gesprek gaan met onze deelnemers. En waar kunnen we dat nou beter doen dan op een beurs voor onderwijsprofessionals?

‘Effe pauze voor je pensioen’. Dat is het thema waarmee we vanaf dinsdag op de vakbeurs te vinden zijn. Dat thema nemen we vrij letterlijk. Op de stand van ABP, te herkennen als schoolplein, is alle plek om even te pauzeren. U kunt een quiz doen, een appeltje voor de dorst eten, even onthaasten óf u maakt een praatje met onze collega’s, die volop aanwezig zijn op de stand. Van pensioenvoorlichters tot bestuursleden: ze vertellen u van 22 tot en met 26 januari alles wat u wilt weten over ABP, pensioen in het algemeen of … over de spelregels van de te gekke quiz die u kunt spelen op de stand.

Dé plek voor een goed pensioengesprek

De NOT is natuurlijk dé plek om de dialoog met elkaar aan te gaan over pensioen, onderwijs en alles wat daarbij komt kijken. We willen immers graag weten wat er bij u als deelnemer leeft. Wat houdt u bezig? Hoe ervaart u onze pensioencommunicatie? Is iedereen überhaupt wel op de hoogte van alle keuzemogelijkheden bij ABP? Evenementen als de NOT – maar bijvoorbeeld ook de Margriet Winterfair, waar ABP aanwezig was – vormen een mooi moment om over deze (en andere) onderwerpen in gesprek te gaan. Tot in Utrecht!

Op de hoogte blijven van ABP op de NOT? Volg ons op Facebook en Twitter.

18-01-2019