Uw laatste brutojaarsalaris (voltijd)
Uw laatste deeltijdpercentage
%

Vrijwillige voortzetting pensioenopbouw

Bereken snel wat het kost om uw pensioenopbouw voort te zetten. En wat het oplevert. Deze rekenmodule is bedoeld om u een indruk te geven. De definitieve bedragen kunnen anders zijn. Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Vrijwillige voortzetting pensioenopbouw

U kunt uw pensioenopbouw maximaal drie jaar voortzetten als u een baan buiten overheid en onderwijs heeft. Of als u een eigen bedrijf start. Wat dit kost en wat het oplevert ziet u hieronder. Heeft u winst uit onderneming, dan kunt u uw pensioen zelfs vijf jaar voortzetten.

Hoeveel kost het?
Hoeveel bouwt u op?

Heeft u interesse?

Neem dan contact op met onze klantenservice. U ontvangt snel een offerte. Op basis daarvan bepaalt u of u kiest u voor het voortzetten van uw pensioenopbouw, of niet.
De uitkomsten van de rekenmodule zijn niet definitief. Deze kunnen in werkelijkheid anders zijn.
Vul uw bruto voltijd jaarsalaris in voor het lopende jaar (maximaal € [ var %maxjaarsalarisinclusive% var ]). U vindt dit jaarinkomen op uw actuele salarisspecificatie.

Vul uw deeltijdpercentage in. Ook als dit 100% is. U vindt het percentage op uw salarisspecificatie.
Staat het er niet op? Bereken het percentage dan zelf. U deelt het aantal uren dat u werkt door het aantal uren dat bij uw werkgever als een volledig dienstverband geldt.

Stel, 36 uur per week is een volledige baan  en u werkt 20 uur per week. Dan is uw deeltijdpercentage: 20 gedeeld door 36 maal 100, is 55,55.